Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη έκλεισαν με νίκες τον πρώτο γύρο
Μία ακόμη εύκολη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, για την έβδομη αγωνιστική της Α1 γυναικών και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών. Kαταιγιστική ήταν και η Βουλιαγμένη στον αγώνα με το Ρέθυμνο, φτάνοντας το... κοντέρ στο 20-5! Παρά το γεγονός ότι οι Κρητικές αποτελούν τη φετινή έκπληξη της Α1, παραμένουν «μακριά» από τα μεγαθήρια, Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη.
Μία ακόμη εύκολη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, για την έβδομη αγωνιστική της Α1 γυναικών και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών.
Kαταιγιστική ήταν και η Βουλιαγμένη στον αγώνα με το Ρέθυμνο, φτάνοντας το… κοντέρ στο 20-5! Παρά το γεγονός ότι οι Κρητικές αποτελούν τη φετινή έκπληξη της Α1, παραμένουν «μακριά» από τα μεγαθήρια, Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη.
Σε αναμετρήσεις για την 7η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου) στην Α1 σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ολυμπιακός – Γλυφάδα 15-1
ΝΟΒΑ – Εθνικός 6-21
Τρίτων Αμαρουσίου – Ποσειδών Ιλισίων 5-5
Βουλιαγμένη – Ρέθυμνο 20-5
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)
Ολυμπιακός 161-24 21
Βουλιαγμένη 133-41 17
Ρέθυμνο 60-75 13
Γλυφάδα 58-64 11
Εθνικός 75-79 10
Τρίτων Αμαρουσίου 45-88 4
Ποσειδών Ιλισίων 45-98 4
ΝΟΒΑ 25-133 0
Σημ: Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -1 βαθμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι «φτωχοί» αγρότες του Μεσαίωνα γιόρταζαν καλύτερα από εσένα αυτές τις μέρες
- Gen Z: Οικονομική αβεβαιότητα και ψυχική υγεία
- Φέτος η Ευρώπη θρηνεί την διατλαντική συμμαχία – Τι θα ακολουθήσει;
- Μοιραία λάθη στις πλαγιές του θανάτου – Τρομάζουν οι αριθμοί
- Κληρονομικό δίκαιο: Πώς ενεργοποιεί αδρανείς περιουσίες και φέρνει έσοδα στα κρατικά ταμεία
- Τέλος χρόνου για 280.000 «αιώνιους» φοιτητές








