Το ματς ΠΑΟΚ – Εθνικός ξεχωρίζει, εύκολο έργο για Ολυμπιακό
Η αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του τέταρτου στη βαθμολογία ΠΑΟΚ και του τρίτου Εθνικού, ξεχωρίζει στο αυριανό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει καταφέρει ως τώρα να εκμεταλλευθεί την έδρα του στα δύο ντέρμπι που έχει δώσει (ισοπαλία με Παναθηναϊκό, ήττα από Βουλιαγμένη) και θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να πάρει τη νίκη, που θα του επιτρέψει να ξεπεράσει τον αντίπαλό του.
Η αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του τέταρτου στη βαθμολογία ΠΑΟΚ και του τρίτου Εθνικού, ξεχωρίζει στο αυριανό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει καταφέρει ως τώρα να εκμεταλλευθεί την έδρα του στα δύο ντέρμπι που έχει δώσει (ισοπαλία με Παναθηναϊκό, ήττα από Βουλιαγμένη) και θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να πάρει τη νίκη, που θα του επιτρέψει να ξεπεράσει τον αντίπαλό του.
Οι «κυανόλευκοι» του Πειραιά θέλουν από την πλευρά τους να φύγουν από το Ποσειδώνιο με θετικό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουν στην τρίτη θέση της κατάταξης.
Ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται στον Πειραιά τη νεανική Γλυφάδα, έχοντας περισσότερο στο μυαλό τη δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί, η οποία περιλαμβάνει το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη και το κρίσιμο ματς του Champions League με τη Ριέκα.
Λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους», ο ΝΟΒ παίζει στον Άλιμο με την Ηλιούπολη και επιδιώκει να επεκτείνει το απόλυτο νικών και να παραμείνει ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Λίγη ώρα νωρίτερα, στο ίδιο κολυμβητήριο, το Καλαμάκι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να είναι το φαβορί για να επιστρέψουν στις νίκες.
Με στόχο το «3 στα 3» στην έδρα της η Χίος φιλοξενεί το Παλαιό Φάληρο, ενώ η ουραγός ΝΕ Πατρών, που την περασμένη εβδομάδα πήρε τον πρώτο βαθμό της απέναντι στο Καλαμάκι, υποδέχεται τον Υδραϊκό. Οι φιλοξενούμενοι, που στο ξεκίνημα έχουν χάσει έδαφος στη μάχη της εξάδας, δεν θα έχουν στον πάγκο τους τον τιμωρημένο Δημήτρη Μαυρωτά.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11
Ιωνικό 15:30 Χίος-Παλ. Φάληρο (Μπουδραμής, Κουρτίδης)
«Π. Καπαγέρωφ» 17:00 Ολυμπιακός-Γλυφάδα (Παϊρακταρίδης, Γιαννούλης)
«Αντ. Πεπανός» 17:00 ΝΕ Πατρών-Υδραϊκός (Σταυρίδης, Ποσποτίκης)
Ποσειδώνιο 17:00 ΠΑΟΚ-Εθνικός (Σπανούδης, Βόσικας)
Αλίμου 18:00 Καλαμάκι-Παναθηναϊκός (Δαμιανάκης, Πολυχρονόπουλος)
Αλίμου 19:30 Ηλιούπολη-Βουλιαγμένη (Μπιράκης, Κατσαρός)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)
Ολυμπιακός 104-12 15
Βουλιαγμένη 36-23 15
Εθνικός 40-30 12
ΠΑΟΚ 50-44 10
Παναθηναϊκός 41-34 8
Γλυφάδα 50-46 6
Χίος 26-47 6
Υδραϊκός 36-39 4
Καλαμάκι 31-50 4
Παλαιό Φάληρο 34-48 3
Ηλιούπολη 20-61 3
ΝΕ Πατρών 27-62 1
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Περού: Τουλάχιστον 15 τραυματίες και πληροφορίες για νεκρό σε σύγκρουση τρένων καθ’ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου
- Φως στο Τούνελ: «Μην ανησυχείς κάηκε νεκρή» – Η παραδοχή σοκ του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 20χρονο Παλαιστίνιο
- «Το χεράκι της δεν ήταν καν μαυρισμένο» – Όσα είπε ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου στην Αγγελική Νικολούλη πριν συλληφθεί
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο για νέες αυξήσεις
- Η βαθμολογία της Euroleague πριν από το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός


