Νέα απώλεια για την Ισπανία, εκτός Ευρωμπάσκετ ο Αμπρίνιες
Μετά τους Ρίκι Ρούμπιο και Χοσέ Καλντερόν εκτός Ευρωμπάσκετ μένει και ο Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα και τέθηκε οριστικά εκτός της μεγάλης διοργάνωσης του Σεπτεμβρίου.
Μετά τους Ρίκι Ρούμπιο και Χοσέ Καλντερόν εκτός Ευρωμπάσκετ μένει και ο Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα και τέθηκε οριστικά εκτός της μεγάλης διοργάνωσης του Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζεται πως πέρα από τις τρεις απώλειες περιφερειακών, η «Μπάρτσα» δεν υπολογίζει στον Μαρκ Γκασόλ (επέλεξε να ξεκουραστεί), αλλά και στον Σερζ Ιμπάκα (προτιμήθηκε για… ξένος ο Μίροτιτς).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)






















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442