Κοιτάζει την περίπτωση Μπερμπάτοφ η ΑΕΚ
Την περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εξετάζουν στην ΑΕΚ, μετά και το επεισόδιο με τον Ράφικ Τζιμπούρ που απουσίασε από την προπόνηση χωρίς άδεια. Ο Δέλλας θέλει έναν επιθετικό για να στηριχτεί πάνω του και ο Αλγερινός δείχνει να παραμένει ρίσκο για την Ένωση με τη συμπεριφορά του. Έτσι, στην ΑΕΚ κρυφοκοιτάζουν την περίπτωση του Βούλγαρου επιθετικού, ο οποίος παραμένει στην αναζήτηση ομάδας.
Την περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εξετάζουν στην ΑΕΚ, μετά και το επεισόδιο με τον Ράφικ Τζιμπούρ που απουσίασε από την προπόνηση χωρίς άδεια.
Ο Δέλλας θέλει έναν επιθετικό για να στηριχτεί πάνω του και ο Αλγερινός δείχνει να παραμένει ρίσκο για την Ένωση με τη συμπεριφορά του. Έτσι, στην ΑΕΚ κρυφοκοιτάζουν την περίπτωση του Βούλγαρου επιθετικού, ο οποίος παραμένει στην αναζήτηση ομάδας.
Ο 34χρονος στράικερ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και στην Ένωση υπολογίζουν ότι όσο περνάει ο καιρός, θα ρίξει τις απαιτήσεις τους και θα κάνουν την κίνησή τους για να τον φέρουν στην Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αυτή η ντροπή δεν ανήκει στις γυναίκες»: Η διττή ζωή μιας επιζήσασας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
- Η Σάκκαρη έκανε το χτύπημα της χρονιάς και… τρελάθηκε (vids)
- Οι ΗΠΑ επέλεξαν τον καπιταλισμό των κανονιοφόρων – Ο κόσμος θα γίνει φτωχότερος και λιγότερο ασφαλής
- Η διττή στρατηγική των ΗΠΑ πίσω από τις απευθείας συνομιλίες τους με τον υπουργό του Μαδούρο πριν την απαγωγή
- Οι συμπεριφορές μας που δεν πρέπει να εκδηλώνουμε στον σκύλο μας
- Η Euroleague αλλάζει format: Περισσότερες ομάδες, δύο όμιλοι και λιγότερες αγωνιστικές




