Μαροκινός πέθανε σε βαλίτσα προσπαθώντας να φτάσει στην Ευρώπη
Νεαρός Μαροκινός που κρύφτηκε σε βαλίτσα προσπαθώντας να φτάσει παράνομα στην Ισπανία πέθανε από ασφυξία στο πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου που ταξίδευε με πλοίο.
Νεαρός Μαροκινός που κρύφτηκε σε βαλίτσα προσπαθώντας να φτάσει παράνομα στην Ισπανία πέθανε από ασφυξία στο πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου που ταξίδευε με πλοίο.
Όπως ανακοίνωσαν οι ισπανικές αρχές, ο άτυχος 27χρονος είχε κρυφτεί στο αυτοκίνητο του 34χρονου αδελφού του, ο οποίος επρόκειτο να ταξιδέψει νόμιμα από τη Μελίγια του Μαρόκου στην Αλμερία της νότιας Ισπανίας. Φαίνεται ότι προσπάθησε να περάσει κρυφά τον αδελφό του, 27 ετών, κρύβοντάς τον στο αυτοκίνητο.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο 34χρονος ανακάλυψε ότι ο αδελφός του δεν ανέπνεε και ειδοποίησε το πλήρωμα. Οι προσπάθειες ανάνηψης απέτυχαν και ο 34χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Το περιστατικό, πάντως, δεν είναι πρωτοφανές. Στις αρχές Μαΐου, ένα οκτάχρονο αγόρι από την Ακτή Ελεφαντοστού είχε βρεθεί κρυμμένο σε βαλίτσα στο φυλάκιο ανάμεσα στο Μαρόκο και στη Θέουτα. Ο πατέρας του, που κατοικούσε στην Ισπανία, είχε προσπαθήσει να τον φέρει στη χώρα κρυφά, επειδή ο μισθός του δεν επαρκούσε για να ζητήσει άδεια παραμονής για το παιδί.
Η εικόνα του αγοριού σε εμβρυακή στάση μέσα από τις ακτίνες Χ είχε προκαλέσει οργή στην Ισπανία, και το παιδί απέκτησε τελικά προσωρινή άδεια παραμονής ώστε να ξαναβρεθεί με τους γονείς του.
ΑΠΕ/Γαλλικό
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
- Απάντηση Χαρίτση σε Τσίπρα: «Λαϊκό Μέτωπο του ενός δεν υπήρξε ποτέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442