Διαμαρτυρία της «Φενέρ» στη UEFA για τον Φρεντ της Σαχτάρ
Εγγραφη διαμαρτυρία υπέβαλε στην UEFA, η Φενερμπαχτσέ για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου μέσου Φρεντ στην πρώτη αναμέτρηση της γ' προκριματικής φάσης του Champions League, με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, παρά τους ισχυρισμούς πως μία πιθανή παράβαση ντόπινγκ αιωρείται πάνω από τον Βραζιλιάνο διεθνή άσο.
Εγγραφη διαμαρτυρία υπέβαλε στην UEFA, η Φενερμπαχτσέ για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου μέσου Φρεντ στην πρώτη αναμέτρηση της γ’ προκριματικής φάσης του Champions League, με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, παρά τους ισχυρισμούς πως μία πιθανή παράβαση ντόπινγκ αιωρείται πάνω από τον Βραζιλιάνο διεθνή άσο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, ο 22χρονος μέσος είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία, στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα στη Χιλή και αντιμετωπίζει μια μακρά τιμωρία, σε περίπτωση που η εξέταση του δεύτερου δείγματος επιβεβαιώσει τα ευρήματα.
Η UEFA ερευνά το θέμα και θα ανακοινώσει την Δευτέρα την απόφασή της, σύμφωνα με μία επιστολή της ευρωπαικής ομοσπονδίας, που παρατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Φενεμπαχτσέ. Ο Ρουμάνος προπονητής της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου επέλεξε να ξεκινήσει τον Βραζιλιάνο μέσο, στη «λευκή» ισοπαλία με τη Φενέρμπαχτσε, απορρίπτοντας τις ανησυχίες της UEFA, σημειώνοντας πως δεν είχε ακόμη λάβει επίσημη επιβεβαίωση για οποιαδήποτε παράβαση.
«Πριν από το παιχνίδι, η UEFA μας συμβούλεψε να μην τον συμπεριλάβουμε, αλλά δεν είχαμε λάβει κάποιο επίσημο έγγραφο και αυτό που μας έγινε ήταν απλά μία σύσταση,» είπε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα στην Κωνσταντινούπολη.
«Δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη δήλωση για το θέμα αυτό προς το παρόν και ακόμα περιμένουμε για τα αποτελέσματα του δείγματος Β», πρόσθεσε. «Έχω μιλήσει με την ομάδα, αλλά και με τον παίκτη προσωπικά. Όταν φτάσει η επίσημη απόφαση, φυσικά, εμείς θα τη σεβαστούμε.»
Η Σαχτάρ θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε στις 5 Αυγούστου και η ομάδα που θα προκριθεί θα εξασφαλίσει μία θέση στα πλέι-οφ του Champions League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έτσι πάει να «δέσει» την κατηγορία για «εγκληματική οργάνωση» κατά αγροτών από την Κρήτη η κυβέρνηση
- Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – Τι θα λάβουν οι επιβάτιδες
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον
- Η Συμμαχία των Προθύμων αισιοδοξεί για την Ουκρανία, όμως το εδαφικό παραμένει «αγκάθι» για πιθανή συμφωνία
- Capital Link: Καταλύτης ανάπτυξης τα νέα έργα υποδομών στην Ελλάδα
- Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 0-1: Διπλό στις Σέρρες με «υπογραφή» Ματσάν



