Παππάς: Επιβεβαιώθηκε το ρήγμα, αλλά προέχει η συμφωνία
«Η κυβέρνηση θα προχωρήσει τώρα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, ολοκληρώσαμε τον κύκλο των προαπαιτούμενων» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μετά την ολοκλήρωση της ψήφισης στη Βουλή των προαπαιτούμενων μέτρων. Σημείωσε, όμως, ότι το ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώθηκε και όλα θα εξεταστούν στα συλλογικά όργανα.
«Η κυβέρνηση θα προχωρήσει τώρα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, ολοκληρώσαμε τον κύκλο των προαπαιτούμενων» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μετά την ολοκλήρωση της ψήφισης στη Βουλή των προαπαιτούμενων μέτρων.
Με δεδομένο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και το «όχι» που είπαν 31 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς σημείωσε πως «δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ένα ρήγμα».
«Νομίζω ότι θα ολοκληρωθούν πρώτα οι διαδικασίες της συμφωνίας και θα τα δούμε όλα στα συλλογικά μας όργανα, όπως προβλέπεται» ξεκαθάρισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κατώτατος μισθός: Ραντεβού τον Μάρτιο για αναπροσαρμογή του – Τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι
- Έρχεται η πολυαναμενόμενη σειρά «Περηφάνια και Προκατάληψη» – Οι πρώτες εικόνες της Έμα Κόριν ως Ελίζαμπεθ Μπένετ
- Δοκάρι για την Λεβερκούζεν (vid)
- Πάτρα: Βρέφος πέντε μηνών νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στη ΜΕΘ
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ζέλσον (vid)
- Λουκεμπάκιο για το επεισόδιο με Πρεστιάνι – Βινίσιους: «Αν είναι αλήθεια, δεν μπορώ να το δεχτώ»
- Κρίσιμη ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο εν μέσω πολλαπλών μετώπων
- Παραίτηση στα BAFTA μετά το περιστατικό με ρατσιστική λέξη: Αντιδράσεις για τον χειρισμό της τελετής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442