Ένταση και αποχώρηση της ΑΕΚ από πρόκληση του Μποροβήλου
Επεισοδιακό ήταν το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ παρουσία των νεοπροαχθέντων στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία ΑΕΚ και Ηρακλή, καθώς η Ένωση αποχώρησε από το Δ.Σ. Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Ασλανίδη, και το νομικό εκπρόσωπό της, Χάρη Γρηγορίου, έφυγαν από τη συνεδρίαση, επειδή ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, δεν προχώρησε στην εγγραφή των νέων μελών, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα πρέπει να γίνει όταν θα επικυρωθεί η τελική βαθμολογία.
Επεισοδιακό ήταν το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ παρουσία των νεοπροαχθέντων στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία ΑΕΚ και Ηρακλή, καθώς η Ένωση αποχώρησε από το Δ.Σ.
Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Ασλανίδη, και το νομικό εκπρόσωπό της, Χάρη Γρηγορίου, έφυγαν από τη συνεδρίαση, επειδή ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, δεν προχώρησε στην εγγραφή των νέων μελών, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα πρέπει να γίνει όταν θα επικυρωθεί η τελική βαθμολογία.
Όταν επέμεινε, δε, στη στάση του (παρόλο που αρκετές ΠΑΕ υποστήριξαν την ΑΕΚ και ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης σημείωσε ότι βάσει του άρθρου 5 έχει δικαίωμα συμμετοχής), ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» εξερράγη.
Αφού σημείωσε, λοιπόν, ότι «η ΑΕΚ δεν είναι Φιλιππινέζα κανενός» και ξεκαθάρισε ότι «δεν θα συμμετάσχει πλέον σε διαδικασίες όπου θα είναι απλός παρατηρητής», αποχώρησε.
Παράλληλα, ούτε ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας Αρχής, δείγμα της κόντρας που παραμένει στο προσκήνιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Εκκληση για «σοβαρές» διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ απευθύνει ο Βάντεφουλ
- Ιράν: Πιθανή συνάντηση των ΥΠΕΞ Τουρκίας, Αιγύπτου, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας για τον πόλεμο
- Μπαχρέιν: Ερευνα για τον θάνατο υπό κράτηση σιίτη ακτιβιστή που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν
- Ιράν: Ετοιμοι οι Χούθι να μπουν στον πόλεμο εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις
- Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο – Το ένα τρίτο είναι παιδιά
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι η χώρα του θα μπορούσε να μη βοηθήσει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ αν το χρειαστούν


