Τον Δεκέμβριο οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο της FIFA
Τον Ιούλιο θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας για να ορίσει το χρονοδιάγραμμα της εκλογής του νέου προέδρου, μετά την παραίτηση του Σεπ Μπλάτερ, υπό το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο διαφθοράς. Σύμφωνα με το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC η 16η Δεκεμβρίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία για την εκλογή του νέου προέδρου της FIFA.
Τον Ιούλιο θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας για να ορίσει το χρονοδιάγραμμα της εκλογής του νέου προέδρου, μετά την παραίτηση του Σεπ Μπλάτερ, υπό το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο διαφθοράς.
Σύμφωνα με το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC η 16η Δεκεμβρίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία για την εκλογή του νέου προέδρου της FIFA.
Τότε θα γίνει η συνεδρίαση των 209 εθνικών ομοσπονδιών στη Ζυρίχη για την εκλογή του αντικαταστάτη του Μπλάτερ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρίγκιπας της Ιορδανίας, Αλί Μπιν Αλ Χουσέιν, και ο Νοτιοκορεάτης μεγιστάνας, Τσουνγκ Μονγκ Γιουν, αναμένεται να είναι οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία.
Εως το Δεκέμβριο και την εκλογή νέου προέδρου ο Μπλάτερ θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντόρτμουντ – Μάιντζ 4-0: «Πάρτι» για τους Βεστφαλούς
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.02.2026]
- Πέρασε από το Βελιγράδι η Ρεάλ (77-73) – Διπλό για την Ντουμπάι στο Μιλάνο (96-78)
- Sing for Greece 2026: Κλείδωσε η 14άδα του τελικού – Αυτά τα κομμάτια προκρίθηκαν από τον Β’ Ημιτελικό
- Πίζα – Μίλαν 1-2: Μόντριτς σαν το παλιό καλό κρασί, «χτύπησε» στο 85′
- Πόσο εξαρτημένη είναι η Ευρώπη από την αμερικανική τεχνολογία

