Χωρίς Ομαρ η 20άδα του Ολυμπιακού για τον τελικό Κυπέλλου
Χωρίς τον Ομαρ Ελαμπντελαουί θα παραταχθεί το Σάββατο (20:30) ο Ολυμπιακός στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Παρόλο που ο Νορβηγός μπακ προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα, και ο ίδιος με δηλώσεις του εχθές είπε ότι νιώθει πολύ καλά, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων, Βίτορ Περέιρα, έκρινε ότι είναι ανέτοιμος και αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Εκτός έμειναν και οι Σαντάνα, Στρέζος και Γιαννούλης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.
Χωρίς τον Ομαρ Ελαμπντελαουί θα παραταχθεί το Σάββατο (20:30) ο Ολυμπιακός στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.
Παρόλο που ο Νορβηγός μπακ προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα, και ο ίδιος με δηλώσεις του εχθές είπε ότι νιώθει πολύ καλά, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων, Βίτορ Περέιρα, έκρινε ότι είναι ανέτοιμος και αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Εκτός έμειναν και οι Σαντάνα, Στρέζος και Γιαννούλης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.
Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Εντινγκά, Ντουρμάζ, Βούρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Γκραντ «υποδέχθηκε» τον Χέιζ-Ντέιβις με… Space Jam (pic)
- Κιμ Τζου Ε: Η πρώτη ηγέτιδα της Βόρειας Κορέας – Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε την 13χρονη κόρη του ως διάδοχό
- Γιώργος Κουμάντος: Ήταν ένα ιστορικό λάθος η Ελληνική Επανάσταση;
- Στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας ως το 2028 ο Τούχελ (pics)
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Πρώτο σφύριγμα στη Δαμάστα Ηρακλείου – Απόψε στο MEGA
- Μεγάλη Εικόνα: Έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Ντόρα Μπακογιάννη


