Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τελικό Κυπέλλου
Στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπου συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον τελικό του κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βίτορ Περέιρα, είδε τους Ελαμπντελαουί, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Μποτία και Ντοσεβί να προπονούνται κανονικά και έτσι να τίθενται οριστικά στην διάθεση του για τον αγώνα με τους «Ακρίτες».
Στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπου συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον τελικό του κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βίτορ Περέιρα, είδε τους Ελαμπντελαουί, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Μποτία και Ντοσεβί να προπονούνται κανονικά και έτσι να τίθενται οριστικά στην διάθεση του για τον αγώνα με τους «Ακρίτες».
Αντίθετα ατομικό ακολούθησαν οι Σαντάνα και Στρέζος, ενώ θεραπεία και ατομικό περιελάμβανε το πρόγραμμα για τον Γιαννούλη.
Η επόμενη προπόνηση είναι για προγραμματισμένη την Τετάρτη στις 10 π.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και τα παιδιά του
- ΚΕΔ: Χάνει και το αβαντάζ των ξένων διαιτητών
- Τα δύο γεγονότα που «σκοτείνιασαν» τα Χριστούγεννα του Καρόλου Ντίκενς
- Σουηδία: Ένας 12χρονος φέρεται να πήγε σε άλλη πόλη για να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου – Σκότωσε έναν 21χρονο
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Ισπανία


