Οδηγός λεωφορείου στη Πάτρα προμήθευε με ακυρωμένα εισιτήρια επιβάτες
Οδηγός αστικού λεωφορείου στην Πάτρα, 49 ετών, συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, καθώς προμήθευε με ακυρωμένα εισιτήρια τους πολίτες που επιβιβάζονταν, αποκομίζοντας παράνομο χρηματικό όφελος που αγγίζει τις 8.000 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ' εξακολούθηση.
Οδηγός αστικού λεωφορείου στην Πάτρα, 49 ετών, συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, καθώς προμήθευε με ακυρωμένα εισιτήρια τους πολίτες που επιβιβάζονταν, αποκομίζοντας παράνομο χρηματικό όφελος που αγγίζει τις 8.000 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο 49χρονος οδηγός τον τελευταίο περίπου χρόνο, προφασιζόμενος ότι το μηχάνημα ακύρωσης των εισιτηρίων βρισκόταν εκτός λειτουργίας, προμήθευε ο ίδιος το εισιτήριο σε πολίτες, που επιβιβάζονταν, το οποίο ακύρωνε κόβοντάς το, εισπράττοντας ο ίδιος το αντίτιμο.
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης ενεργήθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ο δράστης να προμηθεύει εισιτήριο με τον ίδιο τρόπο σε αστυνομικό που προσποιήθηκε τον επιβάτη.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα ακυρωμένα εισιτήρια τα μάζευε από το καλάθι του λεωφορείου, αλλά και από άλλους κάδους, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε αγγίζει, κατ’ εκτίμηση, περίπου τις 8.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.