Στα άκρα με Πράνιτς o Παναθηναϊκός, ελέω Φραν Τούντορ
Ενας νεαρός Κροάτης που δοκιμάστηκε στον Παναθηναϊκό, ίσως αποτελέσει την αφορμή για αποχώρηση του Ντανιέλ Πράνιτς από τους "πράσινους". Ο Φραν Τούντορ έκανε χθες το ντεμπούτο του με τη Χάιντουκ Σπλιτ πετυχαίνοντας μάλιστα το μοναδικό γκολ την ήττα 2-1 από τη Ριέκα. Λίγες ώρες αργότερα, ο Πράνιτς με παρέμβασή του στα site κοινωνικής δικτύωσης καταφέρθηκε εναντίον στελεχών του Παναθηναϊκού, που δεν ολοκλήρωσαν την απόκτηση του συμπατριώτη του!
Ενας νεαρός Κροάτης που δοκιμάστηκε στον Παναθηναϊκό, ίσως αποτελέσει την αφορμή για αποχώρηση του Ντανιέλ Πράνιτς από τους «πράσινους». Ο Φραν Τούντορ έκανε χθες το ντεμπούτο του με τη Χάιντουκ Σπλιτ πετυχαίνοντας μάλιστα το μοναδικό γκολ την ήττα 2-1 από τη Ριέκα. Λίγες ώρες αργότερα, ο Πράνιτς με παρέμβασή του στα site κοινωνικής δικτύωσης καταφέρθηκε εναντίον στελεχών του Παναθηναϊκού, που δεν ολοκλήρωσαν την απόκτηση του συμπατριώτη του!
«Οταν αποφάσισα να σε φέρω εδώ, στον Παναθηναϊκό, πίστεψα σε σένα. Η ευχή μου ήταν πως μια ημέρα θα ήσουν στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ως δεξί μπακ. Αυτό το όνειρο δεν βγήκε αληθινό… για κάποιους λόγους που δεν καταλαβαίνω. Όλοι οι άλλοι που δεν σε πίστεψαν και ξέρεις ποιοι είναι, δεν είναι σημαντικοί… Γνωρίζουν ότι έκαναν λάθος και αν δεν το γνωρίζουν θα το ανακαλύψουν» ήταν το επίμαχο «ποστάρισμα» του Πράνιτς σχετικά με το ντεμπούτο του νεαρού ανηψιού τού παλαίμαχου σέντερ μπακ Ιγκόρ Τούντορ (Γιουβέντους 1998-2007)
Ο γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1995 Τούντορ εγκαταστάθηκε στο Κορωπί τον Ιανουάριο του 2014 για προπονήσεις με την ομάδα U-20 του Παναθηναϊκού. Το ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου αναφέρει πως είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον επικεφαλής των Ακαδημιών, Γιάννη Σαμαρά, αλλά και στον Γιάννη Αναστασίου. Στα τέλη Φεβρουαρίου ο τότε αθλητικός διευθυντής των «πρασίνων», Νίκος Νταμπίζας, είχε συνάντηση με τον ατζέντη του Τούντορ στην Αθήνα και οι πληροφορίες έκαναν λόγο για συμφωνία ενεργοποίησης συμβολαίου από το καλοκαίρι του 2014. Η Χάιντουκ αξίωνε χρήματα για τη μεταγραφή και έτσι η συνεργασία δεν προέκυψε, γεγονός που προφανώς ενόχλησε τον Πράνιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διάκριση για την Eurolife FFH στα e-volution Awards 2026 για την πλατφόρμα EurolifeEnter
- Θερμότερος από τα κανονικά επίπεδα ο Φεβρουάριος – Οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα
- Επεισόδιο του Γεωργούντζου με τον Σούλη Παπαδόπουλο μετά το Καλαμάτα-Μαρκό (vid)
- Επικοινωνία Φάμελλου με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ – «Κοινές ανησυχίες για την κατάσταση»
- Η μυστική έπαυλη του Έπσταϊν στο Νέο Μεξικό: Το «βρώμικο» Zorro Ranch στο μικροσκόπιο
- Μέση Ανατολή: Το κατά Μάριο Πλωρίτη φρενοκομείο





