Φιλική νίκη του Πανθρακικού επί της Γαλατασαράι στην Τουρκία
Ο Πανθρακικός νίκησε 2-0 τη Γαλατασαράι σε φιλικό ματς που έγινε στην Κωνσταντινούπολη με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής. Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν ο Νικολά Ντιγκινί στο πρώτο ημίχρονο και ο Ιγκόρ ντε Σόουζα με πέναλτι στο 61΄.
Ο Πανθρακικός νίκησε 2-0 τη Γαλατασαράι σε φιλικό ματς που έγινε στην Κωνσταντινούπολη με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής.
Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν ο Νικολά Ντιγκινί στο πρώτο ημίχρονο και ο Ιγκόρ ντε Σόουζα με πέναλτι στο 61΄.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανθρακικός (Χοσέ Μάνουελ Ρόκα): Πασχαλάκης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Βιγιαφάνες, Χρήστου, Ροτζέριο, Μεχία, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Μπάλντα, Τζάνης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν κι οι: Αθανασιάδης, Τσουμάνης, Χασομέρης, Ιγκόρ, Ηλιάδης, Σέτι, Ζδράβος, Μελίσσης και Κάσες.
Γαλατασαράι (Χαμζά Χαμζάογλου): Σινάν, Εμρέ Τοσούν, Κοράϊ, Τέλες, Γιεκτά, Τζεμαλί, Εμρέ Τσολάκ, Γιλμάζ, Ολτσάν, Πάντεφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πολυκατοικίες: Πότε επιβάλλεται φόρος μεταβίβασης σε κοινόχρηστους χώρους
- Επικουρικές συντάξεις: Χωρίς αυξήσεις και φέτος, καταβολή με το σταγονόμετρο
- Πλήρη ίαση στον παιδικό καρκίνο σε 4 από τα 5 παιδιά
- Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: Το F1 με τον Μπραντ Πιτ πήρε το «πράσινο φως» για το sequel
- ΠΑΣΟΚ: Ο οδικός χάρτης μέχρι το συνέδριο – Οι διαφωνίες για την εκλογή αντιπροσώπων
- Απανωτά σοκ, ελλείψεις προσφοράς και στεγαστική κρίση – Οι λόγοι που το σπίτι έχει γίνει η κύρια ανησυχία των Ευρωπαίων





