Μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του ρατσισμού
Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μια ακόμα φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» ανήρτησαν μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο facebook μια φωτογραφία που έγραφε «Against Racism» (Κόντρα στον ρατσισμό), συνοδευόμενη από τη λεζάντα: «Σήμερα, 21 Μαρτίου 2015, είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων. Ο Ολυμπιακός είναι ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις και λέμε ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!»
Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μια ακόμα φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού.
Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» ανήρτησαν μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο facebook μια φωτογραφία που έγραφε «Against Racism» (Κόντρα στον ρατσισμό), συνοδευόμενη από τη λεζάντα: «Σήμερα, 21 Μαρτίου 2015, είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων. Ο Ολυμπιακός είναι ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις και λέμε ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!»
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι αλλάζει με τον «Τειρεσία των ενοικιαστών» – Το νέο σύστημα ενοικίασης κατοικιών
- Ισπανία: Εκτέλεσε πέναλτι κι έστειλε τη μπάλα στο… υπερπέραν! (vid)
- Γεραπετρίτης: Ασύμμετρα τα χτυπήματα του Ιράν λόγω έλλειψης ηγεσίας – Δεν είναι μέσα στο σχεδιασμό των Ιρανών αυτή τη στιγμή η Σούδα
- Πέθανε ο μοτοσικλετιστής που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη λεωφόρο Συγγρού
- Τραμπ: «Το Ιράν αγνόησε τις προειδοποιήσεις μας για το πυρηνικό του πρόγραμμα – Τους διαλύουμε»
- O Γούντι Χάρελσον έγινε φίλος με τον Χάρισον Φορντ εξαιτίας ενός τρίλεπτου ασταμάτητου γέλιου



