Οι Γκρίζλις κέρδισαν τον ελληνικό «εμφύλιο» με τον Αντετοκούνμπο να τραυματίζεται
Οι Γκριζλις ήταν οι νικητές στον ελληνικό... εμφύλιο του ΝΒΑ, καθώς οι Μπαλς με τον Κάρτερ-Γουίλιαμς εκτός αγώνα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρεί τραυματίας ηττήθηκαν με 96-83.
Οι Γκριζλις ήταν οι νικητές στον ελληνικό… εμφύλιο του ΝΒΑ, καθώς οι Μπαλς με τον Κάρτερ-Γουίλιαμς εκτός αγώνα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρεί τραυματίας ηττήθηκαν με 96-83.
Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν εξαιρετικός με 19 πόντους (7/10 σουτ, 5/6 βολές), 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ωστόσο, περίπου 7 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, σε μία προσπάθειά του για διείσδυση πάτησε πάνω στο πόδι του Βινς Κάρτερ, με αποτέλεσμα να γυρίσει ελαφρώς τον δεξιό του αστράγαλο και να αποχωρήσει.
Από την άλλη πλευρά ο Νικ Καλάθης έπαιξε 16 λεπτά και είχε 4 πόντους, 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.
Τα αποτελέσματα:
Ιντιάνα-Βοστόνη 89-93
Ουάσιγκτον-Σακραμέντο 113-97
Φιλαδέλφεια-Μπρούκλιν 87-94
Μέμφις-Μιλγουόκι 96-83
Γιούτα-Ντιτρόιτ 88-85
Γκόλντεν Στέιτ-Νέα Υόρκη 125-94
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: ΗΠΑ-Ρωσία-Ουκρανία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Στόχος η εξεύρεση «πολιτικών λύσεων»
- Οι γυναίκες τρελαίνονται με το gay, τηλεοπτικό ρομάντζο «Heated Rivalry» – Τι σημαίνει αυτό για τους άνδρες;
- Εθνική Ανδρών πόλο: Πότε είναι ο μικρός τελικός για το χάλκινο μετάλλιο
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς