Περιστέρη: Περιμένουμε πράσινο φως για να συνεχιστεί η ανασκαφή στην Αμφίπολη
Σε αναμονή βρίσκεται η ανασκαφική ομάδα της Κατερίνας Περιστέρη για τη συνέχιση των εργασιών στο λόφο Καστά της Αμφίπολης. Όπως δήλωσε η κ. Περιστέρη «για τη συνέχιση των ανασκαφών αναμένεται η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού».
Σε αναμονή βρίσκεται η ανασκαφική ομάδα της Κατερίνας Περιστέρη για τη συνέχιση των εργασιών στο λόφο Καστά της Αμφίπολης.
Όπως δήλωσε η κ. Περιστέρη μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «για τη συνέχιση των ανασκαφών αναμένεται η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού».
Σχετικά με την μη συμμετοχή της ανασκαφικής ομάδας στην 28η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη που πρόκειται να ξεκινήσει αύριο στη Θεσσαλονίκη, η κ. Περιστέρη δήλωσε: «Αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στο φετινό συνέδριο, επειδή κρίνουμε ότι υπάρχει ανάγκη της συστηματικής μελέτης του ανασκαφικού υλικού, όλων των ειδικοτήτων που βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι ώστε να υπάρχει η συμμετοχή μας στο επόμενο συνέδριο με πλήρη επιστημονικά συμπεράσματα».
Η ίδια τόνισε ότι όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα του λόφου Καστά βρίσκονται σε άψογη κατάσταση και υπό τη συνεχή επίβλεψη της ανασκαφικής ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)



