Σεισμός 6,9 βαθμών σημειώθηκε την Τρίτη στο νησί Χονσού της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές υλικές ζημιές ή τραυματισμοί. Οι αρχές της Ιαπωνίας εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι, η οποία ήρθη λίγες ώρες αργότερα.
Σεισμός 6,9 βαθμών σημειώθηκε την Τρίτη στο νησί Χονσού της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 8.06 π.μ τοπική ώρα (1:06 ώρα Ελλάδας), περίπου 210 χιλιόμετρα ανατολικά της παράκτιας πόλης Μιγιάκο. Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.
Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε πολλές περιοχές, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους των περιοχών που είχαν πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι την 11η Μαρτίου του 2011.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές υλικές ζημιές ή τραυματισμοί.
Οι αρχές της Ιαπωνίας εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι, η οποία ήρθη λίγες ώρες αργότερα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας