Ο Ολυμπιακός υποτίμησε την ΑΕΚ, σκορ πρόκρισης ο Ηρακλής
Η ΑΕΚ κατάφερε να σταθεί όρθια στο «Γ.Καραϊσκάκης» (Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-1) παίζοντας κατά διαστήματα καλύτερο ποδόσφαιρο από τους Ερυθρόλευκους, που μάλλον υποτίμησαν την Ένωση. Έτσι, οι Κιτρινόμαυροι μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ στις 4 ή 5 Μαρτίου. Ο Ηρακλής έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, κερδίζοντας τον Πανιώνιο (Ηρακλής - Πανιώνιος 2-0) στο Καυτανζόγλειο. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται μπροστά σε μία ακόμη έκπληξη, μετά τον αποκλεισμό του Αστέρα Τρίπολης.
Η ΑΕΚ κατάφερε να σταθεί όρθια στο «Γ.Καραϊσκάκης» (Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1) παίζοντας κατά διαστήματα καλύτερο ποδόσφαιρο από τους Ερυθρόλευκους, που μάλλον υποτίμησαν την Ένωση. Έτσι, οι Κιτρινόμαυροι μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ στις 4 ή 5 Μαρτίου.
Νωρίτερα, ο Ηρακλής έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, κερδίζοντας τον Πανιώνιο (Ηρακλής – Πανιώνιος 2-0) στο Καυτανζόγλειο. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται μπροστά σε μία ακόμη έκπληξη, μετά τον αποκλεισμό του Αστέρα Τρίπολης.
Παράλληλα την Πέμπτη, ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί την Ξάνθη σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση, όπως αναμένονται να είναι και το Χανιά-Απόλλων Σμύρνης.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΤΕΤΑΡΤΗ 11/2
Ηρακλής – Πανιώνιος 2-0
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1
ΠΕΜΠΤΗ 12/2
Χανιά – Απόλλων Σμύρνης (15:00, Δημ. Γήπεδο Περιβολίων)
ΟΦΗ – Ξάνθη (19:30, Γηπ. «Θ. Βαρδινογιάννης»)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανοιχτό να συνεχίσει στη Σεβίλλη ο Βλαχοδήμος: «H απόφαση θα παρθεί από τη Νιούκαστλ»
- Ο Εμμανουήλ Καραλής έβαλε τέλος στη «μοναξιά» του Μόντο Ντουπλάντις
- Μπαχρέιν: Η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους Αμερικανούς να αποφεύγουν ξενοδοχεία
- Ολυμπιακός: Φοβερή ατμόσφαιρα στις Σέρρες – Πάνω από 4.000 οπαδοί στο πλευρό της ομάδας (pics)
- Pokémon, ετών 30: Πώς ένα παιχνίδι του 1996 ενέπνευσε μια ολόκληρη γενιά επιστημόνων
- Reports: 53 Greek-owned Ships in Persian Gulf, Hormuz Strait


