Γιγάντιος σκύλος και μικρόσωμο πόνι έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι
Ένας γιγάντιος σκύλος και ένα μικρόσωμο πόνι έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι. Εκτός από το ότι έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος, μοιάζουν και εμφανισιακά, γεγονός που φαίνεται να τους έχει φέρει κοντά.
Ένας γιγάντιος σκύλος και ένα μικρόσωμο πόνι έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι. Εκτός από το ότι έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος, μοιάζουν και εμφανισιακά, γεγονός που φαίνεται να τους έχει φέρει κοντά.
Ο τριών ετών Τζόκερ, ένας Μολοσσός Αρλεκίνος, έχει χαρακτηριστικές μαύρες βούλες που μοιάζουν με εκείνες που φέρει ο Τίγκερ, ένα μικρόσωμο πόνι.
Και καθώς το 15 ετών πόνι έχει ύψος μόλις 86 εκατοστά, τα δύο ζώα έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος. Έγιναν φίλοι από όταν ο Τζόκερ ήταν κουταβάκι και περνούν όλες τις στιγμές τους μαζί.
Η ιδιοκτήτριά τους, η 63χρονη Ρόνι Τζόουνς, συχνά τα βγάζει βόλτα παρέα, κρατώντας και τους δύο από λουρί σκύλου.
Η ίδια λέει ότι τα δύο ζώα τραβούν τα βλέμματα πάνω τους (όχι άδικα) και ότι πολλοί είναι εκείνοι που σταματούν για να τα φωτογραφίσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα


