Βιέννη: Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν Έλληνες και Αυστριακοί στον Τσίπρα
Αψηφώντας το χιόνι, δεκάδες Έλληνες και Αυστριακοί στη Βιέννη επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα. Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν τον έλληνα πρωθυπουργό στην πλατεία, μπροστά στο Μέγαρο της Καγκελαρίας, με έντονες επευφημίες και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Ελλάδος. Δείτε το φωτορεπορτάζ
Αψηφώντας το χιόνι, δεκάδες Έλληνες και Αυστριακοί στη Βιέννη επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα.
Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν τον έλληνα πρωθυπουργό στην πλατεία, μπροστά στο Μέγαρο της Καγκελαρίας, με έντονες επευφημίες.
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα και κρατούσαν πλακάτ στα οποία -μεταξύ άλλων- ζητούσαν τη διαγραφή χρέους στην Ελλάδα. Τους συγκεντρωμένους χαιρέτισε ο κ. Τσίπρας εκφράζοντας προς αυτούς τις ευχαριστίες του.
Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκε ο καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν, παρουσία μεγάλου αριθμού εκπροσώπων του διεθνούς Τύπου και δεκάδων τηλεοπτικών συνεργείων, τα οποία βρίσκονται στο Μέγαρο της Καγκελαρίας, υπογραμμίζοντας το τεράστιο ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης για τις συνομιλίες αυτές.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας