Χάλκινο μετάλλιο ο Κοκκαλάνης στο Παγκόσμιο Κύπελλο ISAF
Το χάλκινο μετάλλιο στα RSX του παγκοσμίου κυπέλλου της ISAF που διεξήχθη στο Μαϊάμι, κατέκτησε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης. Ο Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, ο οποίος έχει εξασφαλίσει και την πρόκριση για τους Αγώνες του Ρίο, στην κούρσα που έκρινε τα μετάλλια κατετάγη 2ος και με συνολικά 81 βαθμούς ποινής βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών.
Το χάλκινο μετάλλιο στα RSX του παγκοσμίου κυπέλλου της ISAF που διεξήχθη στο Μαϊάμι, κατέκτησε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης.
Ο Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, ο οποίος έχει εξασφαλίσει και την πρόκριση για τους Αγώνες του Ρίο, στην κούρσα που έκρινε τα μετάλλια κατετάγη 2ος και με συνολικά 81 βαθμούς ποινής βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών.
Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ολλανδός Φαν Ριισελμπέργκε με 77β.π. ενώ ακολούθησε ο Γάλλος Τομά Γκογιάρντ με 79β.π.
Στα Φινν, ο Γιάννης Μιτάκης κατέλαβε την 4η θέση της τελικής κατάταξης με 65 βαθμούς ποινής, ενώ στα 470 ανδρών οι Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής κατέκτησαν την 6η θέση με 78β.π.
Στα Φινν πρώτευσε ο Βρετανός Σκοτ με 27β.π, ενώ στα 470 στην κορυφή βρέθηκαν οι επίσης Βρετανοί Πάσιενς-Γουίλις με 31β.π.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος

