Εύκολη πρόκριση στους «8» για Ναδάλ, Σαράποβα και Χάλεπ
Ο Ράφα Ναδάλ έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες του και νίκησε άνετα τον Κέβιν Αντερσον με 3-0 σετ (7-5, 6-1, 6-4.) στο Australian Open και «σφράγισε» την είσοδό του στους «8» της Μελβούρνης, όπου θα συναντήσει τον Τόμας Μπέρντιχ, που την ίδια ώρα κέρδισε τον Μπέρναρντ Τόμιτς με 6-2, 7-6 (3), 6-2. Η Μαρία Σαράποβα νίκησε άνετα την Κινέζα, Σουάι Πενγκ, με 6-3, 6-0, έπειτα από 1 ώρα και 15 λεπτά, εξασφαλίζοντας άνετα το εισιτήριο για τις «8».
Ο Ράφα Ναδάλ έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες του και νίκησε άνετα τον Κέβιν Αντερσον με 3-0 σετ (7-5, 6-1, 6-4.) στο Australian Open και «σφράγισε» την είσοδό του στους «8» της Μελβούρνης, όπου θα συναντήσει τον Τόμας Μπέρντιχ, που την ίδια ώρα κέρδισε τον Μπέρναρντ Τόμιτς με 6-2, 7-6 (3), 6-2.
Ο Ισπανός σταρ ήταν πολύ καλός στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και για πρώτη φορά μετά από καιρό, πέρασε αρκετή ώρα στο γήπεδο χωρίς να συναντήσει δυσκολίες με το σώμα του και πτώση στην απόδοσή του.
Εντυπωσιακή η Σαράποβα…
Η Μαρία Σαράποβα νίκησε άνετα την Κινέζα, Σουάι Πενγκ, με 6-3, 6-0, έπειτα από 1 ώρα και 15 λεπτά, εξασφαλίζοντας άνετα το εισιτήριο για τις «8».
Εκεί η Ρωσίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Καναδή, Εουτζενί Μπουσάρ, η οποία νίκησε δύσκολα την Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου με 6-1, 5-7, 6-2.
Οι δύο τενίστριες έχουν συναντηθεί τρεις φορές στο παρελθόν, με τη Ρωσίδα να μετράει ισάριθμες νίκες και μόλις ένα χαμένο σετ.
Εύκολα και η Χάλεπ…
Η Σιμόνα Χάλεπ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, νίκησε την Γιανίνα Βικμάγιερ με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Open της Αυστραλίας.
Η 23χρονη Ρουμάνα προκρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στα προημιτελικά του τουρνουά, κερδίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της την Βικμάγιερ, μετά από τρεις ήττες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
