Επέστρεψαν Μιλιβόγεβιτς και Τσόρι Ντομίνγκες
Στον Ολυμπιακό άφησαν πίσω τους τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται πλέον για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (21/1) με τον Τύρναβο για το κύπελλο Ελλάδας. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Βίτορ Περέιρα, είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων οι Ντομίνγκες και Μιλιβόγεβιτς.
Στον Ολυμπιακό άφησαν πίσω τους τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται πλέον για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (21/1) με τον Τύρναβο για το κύπελλο Ελλάδας.
Ο προπονητής των Πειραιωτών, Βίτορ Περέιρα, είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων οι Ντομίνγκες και Μιλιβόγεβιτς.
Συγκεκριμένα ο Αργεντινός μέσος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες, ενώ ο Σέρβος μέσος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά μετά από περίπου ένα μήνα, όταν και είχε υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου και οστικό οίδημα στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις αρχές Δεκεμβρίου (6/12).
Ατομικά προπονήθηκε και τη Δευτέρα ο Φουστέρ, ο οποίος ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμό, ενώ ο Μποτία συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται με φόντο τη δεύτερη κούπα της χρονιάς
- Λήμνος: Ήχησε το 112 λόγω κακοκαιρίας – Χείμαρροι και ορμητικά ρέματα
- Πέλικανς – Μπακς 119-138: Πέρασαν από τη Νέα Ορλεάνη και συνεχίζουν το σερί (vids)
- Ακίνητα: Έξι προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τα μπόνους δόμησης – Πότε εκδικάζονται
- Ιδού η απορία: Κάνουμε stretching πριν ή μετά την άσκηση;
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει επαφές για τον Χάαλαντ»
- Καθαρά Δευτέρα: Σε εξέλιξη η έξοδος του τριημέρου – Τα μέτρα της Τροχαίας
- Στο φαρμακείο της γειτονιάς αναζητούν όλα τα ακριβά φάρμακα οι ασθενείς με σοβαρές παθήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442