Ένσταση της Κέρκυρας για το ματς με τον ΟΦΗ
Ένσταση κατά της εγκυρότητας του αγώνα με τον ΟΦΗ, η οποία θα εκδικαστεί την Πέμπτη από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, κατέθεσε η Κέρκυρα. Η νησιωτική ΠΑΕ υποστηρίζει ότι κακώς ορίστηκε το παιχνίδι με την κρητική ομάδα, από τη στιγμή που για την τελευταία, είχε αρθεί η προσωρινή προστασία από τους πιστωτές (την οποία έλαβε εκ νέου την Τετάρτη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου), και άρα έπρεπε να εφαρμοστεί η ποινή που έχει επιβληθεί μετά τις προσφυγές των Ταυλαρίδη, Γεωργίου και Ρόβα.
Ένσταση κατά της εγκυρότητας του αγώνα με τον ΟΦΗ, η οποία θα εκδικαστεί την Πέμπτη από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, κατέθεσε η Κέρκυρα.
Η νησιωτική ΠΑΕ υποστηρίζει ότι κακώς ορίστηκε το παιχνίδι με την κρητική ομάδα, από τη στιγμή που για την τελευταία, είχε αρθεί η προσωρινή προστασία από τους πιστωτές (την οποία έλαβε εκ νέου την Τετάρτη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου), και άρα έπρεπε να εφαρμοστεί η ποινή που έχει επιβληθεί μετά τις προσφυγές των Ταυλαρίδη, Γεωργίου και Ρόβα.
Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (11/1) στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και έληξε με νίκη του ΟΦΗ 3-2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιάννης Τσαρούχης: Ρυθμός σαν άρωμα λουλουδιού
- Είναι οι εξηντάρηδες οι νέοι σαραντάρηδες; Τα 7 «υπερατού» όσων μεγάλωσαν στα ‘60s και ‘70s
- Gen Z: Γυρνά την πλάτη στο πανεπιστήμιο – Οι 15 πιο ακριβοπληρωμένες δουλειές που δεν απαιτούν πτυχίο
- Προεδρικό Μέγαρο: Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Κωνσταντίνο Τασούλα
- Μπαρτζώκας: «Το να γίνω προπονητής του Ολυμπιακού ήταν όνειρο ζωής» (vid)
- Καιρός: Ποδαρικό με τσουχτερό κρύο θα κάνει το 2026 – Προβλέψεις και για χιονοκαταιγίδες, τι θα γίνει στην Αττική


