Οι ύποπτοι της επίθεσης στο Charlie Hebdo είχαν βρεθεί υπό παρακολούθηση
Ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ ανέφερε πως οι δύο ύποπτοι ως κύριοι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo είχαν βρεθεί υπό παρακολούθηση, αλλά δεν υπάρχαν σημάδια ότι θα προχωρούσαν σε βίαιη πράξη. Η παρούσα κατάσταση, και ειδικά ενώ οι δράστες μένουν ασύλληπτοι, είναι «εξαιρετικά επικίνδυνη», ανέφερε.
Ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ ανέφερε πως οι δύο ύποπτοι ως κύριοι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo είχαν βρεθεί υπό παρακολούθηση, αλλά δεν υπάρχαν σημάδια ότι θα προχωρούσαν σε βίαιη πράξη.
Οι ύποπτοι, οι αδελφοί Κουασί, ήταν γνωστοί στις αρχές και ο νεότερος από αυτούς είχε στην πλάτη του ποινή φυλάκισης και διαπιστωμένες διασυνδέσεις με ακραία ισλαμιστικά δίκτυα.
Ποιοι είναι οι τρεις ύποπτοι για την επίθεση
Μιλώντας την Πέμπτη στο Europe 1, ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι «αυτά τα πρόσωπα είχαν βρεθεί στο στόχαστρο παρακολούθησης».
Ο Καζενέβ διευκρίνισε πως «δεν υπήρχαν στοιχείο που να έδειχνε πως επρόκειτο άμεσα να προχωρήσουν σε επίθεση». »Λαμβάνουμε κάθε δυνατή προφύλακη, αλλά ποτέ δεν υπάρχει μηδενικό ρίσκο» είπε ο Καζνέβ.
Η παρούσα κατάσταση, και ειδικά ενώ οι δράστες μένουν ασύλληπτοι, είναι «εξαιρετικά επικίνδυνη», ανέφερε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας