Προεδρικές εκλογές στη Μπαρτσελόνα στο τέλος της περιόδου
«Αλυσιδωτές» είναι οι εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα της ομάδας από τη Σοσιεδάδ στο «Σαν Σεμπαστιάν». Μετά την απόλυση του Άντονι Θουμπιθαρέτα από την θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος και την αποχώρηση του στενού του συνεργάτη και μέχρι πρότινος αρχηγού των Καταλανών, Κάρλες Πουγιόλ, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Γιόζεπ Μπερτομέου ανακοίνωσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα διεξαχθούν προεδρικές εκλογές.
«Αλυσιδωτές» είναι οι εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα της ομάδας από τη Σοσιεδάδ στο «Σαν Σεμπαστιάν».
Μετά την απόλυση του Άντονι Θουμπιθαρέτα από την θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος και την αποχώρηση του στενού του συνεργάτη και μέχρι πρότινος αρχηγού των Καταλανών, Κάρλες Πουγιόλ, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Γιόζεπ Μπερτομέου ανακοίνωσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα διεξαχθούν προεδρικές εκλογές.
«Αρχικός στόχος μας ήταν να εξαντλήσουμε τη θητεία έως το 2016. Ο κόσμος είχε ψηφίσει το πλάνο και όχι πρόσωπα και έτσι θα διατηρούσαμε την ηρεμία στον σύλλογο. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση και επομένως το ερχόμενο καλοκαίρι θα πάμε σε εκλογές!» Με αυτά τα λόγια ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου προκήρυξε ουσιαστικά πρόωρες εκλογές για νέα διοίκηση στη Μπαρτσελόνα.
Οι προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης είχαν οριστεί για το 2016.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζίβκοβιτς: «Δώσαμε τα πάντα και κερδίσαμε»
- Αυστρία: Σε εξέλιξη η δίκη του αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών που κατηγορείται για ρωσική κατασκοπεία
- Βέλγιο: Έξι τραυματίες στην Αμβέρσα σε επίθεση με μαχαίρι – Οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση
- Mασκ: Ντεμπούτο στο Νταβός υποσχόμενος ρομπότ για όλους
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της
- Αλβανία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμμετοχή της χώρας στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα


