ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξεις να πέσουν στα 300 ευρώ
«Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξεις να πέσουν στα 300 ευρώ» επιτίθεται στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος δήλωση του γραμματέα της ΝΔ Α.Παπαμιμίκου σχετική με το ΕΚΑΣ συνταξιούχων που παίρνουν επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να μην αφήνουν καμία δήλωση στελέχους «να πέσει κάτω», αξιοποιώντας τες ως ευκαιρία για μια νέα κόντρα.
«Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξεις να πέσουν στα 300 ευρώ» επιτίθεται στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος δήλωση του γραμματέα της ΝΔ Α.Παπαμιμίκου σχετική με το ΕΚΑΣ συνταξιούχων που παίρνουν επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να μην αφήνουν καμία δήλωση στελέχους «να πέσει κάτω», αξιοποιώντας τες ως ευκαιρία για μια νέα αντιπαράθεση και κόντρα, που συνήθως όμως περιορίζεται στην ανταλλαγή κατηγοριών, χωρίς καμία εμβάθυνση και ανάλυση για τα κρίσιμα ζητήματα.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι: «μετά και τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ.Κύρτσου για μείωση των συντάξεων, ο γραμματέας της ΝΔ Α.Παπαμιμίκος ζητά αφαίρεση του ΕΚΑΣ από όσους συνταξιούχους παίρνουν επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος!»
» Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξεις να πέσουν στα 300 ευρώ. Ο ελληνικός λαός δεν θα τους αφήσει να υλοποιήσουν το καταστροφικό τους μνημονιακό πρόγραμμα».
Ο κ. Παπαμιμίκος απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για διαστρέβλωση και παραποίηση των δηλώσεων του.
«Τα χαλκεία του ΣΥΡΙΖΑ κόβουν και ράβουν. Διαστρεβλώνουν και παραποιούν για να πουν αυτά που οι ίδιοι επιθυμούν. Χωρίς ποτέ να παρουσιάζουν καμιά δική τους θέση. Είπα πως κανένας δεν θα χάσει το προνοιακό του επίδομα. Απλά δεν θα το παίρνει δύο φορές.»
» Αν, λοιπόν, το χρόνο που αφιερώνουν στη μαύρη προπαγάνδα τον αφιέρωναν για να προτείνουν έστω και κάτι συγκεκριμένο, θα μπορούσαν ίσως να συνεισφέρουν στο διάλογο. Φαίνεται όμως ότι αυτό είναι μάταιο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο δρόμο προς το ψηφιακό ευρώ – Τι θα αλλάξει στις συναλλαγές
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Άγχος με το «καλημέρα»; Δέκα τρόποι που μπορούν να δώσουν τη λύση
- Αρτέμιδα: «Έβαλε πρώτη και έφυγε, δεν σταμάτησε πουθενά» λέει ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών θα ξεκινήσει στις 5μμ, λέει ο Τραμπ – Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου
- MAD VMA 2026: Ξεκίνησε η προπώληση για το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442