«Νοκ άουτ» για έξι εβδομάδες ο Μόντριτς
Θλάση στον τετρακέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Λούκα Μόντριτς, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της εθνικής Κροατίας με την Ιταλία (1-1) στο Μιλάνο. Ο Μόντριτς αντικαταστάθηκε στο 28ο λεπτό και οι πρώτες εκτιμήσεις για το διάστημα της αποθεραπείας του αναφέρουν ότι θα επιστρέψει σε έξι εβδομάδες, κάτι που μεταφράζεται σε σοβαρό πλήγμα για τη «βασίλισσα» που βασίζει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού της επάνω του.
Θλάση στον τετρακέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Λούκα Μόντριτς, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της εθνικής Κροατίας με την Ιταλία (1-1) στο Μιλάνο.
Ο Μόντριτς αντικαταστάθηκε στο 28ο λεπτό και οι πρώτες εκτιμήσεις για το διάστημα της αποθεραπείας του αναφέρουν ότι θα επιστρέψει σε έξι εβδομάδες, κάτι που μεταφράζεται σε σοβαρό πλήγμα για τη «βασίλισσα» που βασίζει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού της επάνω του.
Επίσης αναμένεται να χάσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων που φιλοξενείται φέτος στο Μαρόκο και η Ρεάλ συμμετέχει στον ημιτελικό της 17ης Δεκεμβρίου, δηλαδή ακριβώς σε ένα μήνα από σήμερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 68-72: Σπουδαίο «διπλό» για τον «Δικέφαλο» με πρωταγωνιστή τον Ταϊρί (vid)
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων
- Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Ivan Greko: Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα μετά την ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
- Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο


