Ο αριθμός των καταλήψεων βαίνει συνεχώς μειούμενος καθώς, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, τα σχολεία που τελούσαν τη Δευτέρα υπό κατάληψη ήταν περίπου εκατό. Την περασμένη Δευτέρα, πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεων, τελούσαν υπό κατάληψη περισσότερα από 550 σχολεία.
Ο αριθμός των καταλήψεων βαίνει συνεχώς μειούμενος καθώς, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, τα σχολεία που τελούσαν τη Δευτέρα υπό κατάληψη ήταν περίπου εκατό.
Την περασμένη Δευτέρα, πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεων, τελούσαν υπό κατάληψη περισσότερα από 550 σχολεία.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.