Κάλεσε Ντίνα και Τασουλή στην Εθνική ο Ρανιέρι
Ο Κλάουντιο Ρανιέρι συνεχίζει τις εκπλήξεις του στις κλήσεις των διεθνών και με αφορμή τον τραυματισμό των Χοσέ Χολέμπας και Κώστα Φορτούνη κάλεσε τους Θανάση Ντίνα του Παναθηναϊκού και Χρήστο Τασουλή του Πανιωνίου για να τους αντικαταστήσουν στα παιχνίδια με τα Νησιά Φερόε (προκριματικά EURO 2016) και Σερβία (φιλικός).
Ο Κλάουντιο Ρανιέρι συνεχίζει τις εκπλήξεις του στις κλήσεις των διεθνών και με αφορμή τον τραυματισμό των Χοσέ Χολέμπας και Κώστα Φορτούνη κάλεσε τους Θανάση Ντίνα του Παναθηναϊκού και Χρήστο Τασουλή του Πανιωνίου για να τους αντικαταστήσουν.
Οι δύο παίκτες στο παρελθόν δεν έχουν φορέσει ποτέ το εθνόσημο. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής τους κάλεσε για να καλύψει τα κενά του αμυντικού της Ρόμα και του μέσου του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παιχνίδια με τα Νησιά Φερόε (προκριματικά EURO 2016) και Σερβία (φιλικός).
Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Θανάσης Ντίνας και ο αμυντικός του Πανιωνίου, Χρήστος Τασουλής, θα είναι μεταξύ των διεθνών που θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά την ερχόμενη Δευτέρα (10/11) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» για τα ματς που ακολουθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τεχνητή νοημοσύνη στον στρατό – Το Πεντάγωνο συμφώνησε με την OpenAI μετά την άρνηση της Anthropic
- Σκότι Πίπεν: Δαχτυλίδια και το «όνειρο» της Βαρκελώνης βγαίνουν στο σφυρί
- Κικίλιας: 10 ελληνικά πλοία στον Περσικό Κόλπο με 85 Έλληνες ναυτικούς – Σε διαρκή εγρήγορση το υπ. Ναυτιλίας
- Γαλλία: Δηλώνει την ετοιμότητά της να υπερασπιστεί τις «συμμαχικές» χώρες του Κόλπου – «Λάθος» η εμπλοκή της Χεζμπολάχ
- Μπραντ Πιτ: Ποιο είναι το κορίτσι που υποδύεται την κόρη του και είναι αχώριστοι στην Ύδρα
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα «ελιξίριο» ενάντια στη γήρανση



