Χωρίς Εβρά η Γιουβέντους απέναντι στον Ολυμπιακό
Απών από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Τορίνο στις 5 Νοεμβρίου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League θα είναι ο Πατρίς Εβρά, λόγω τραυματισμού στον ιγνυακό τένοντα. Ο Γάλλος αμυντικός της Γιουβέντους αποκάλυψε στα ιταλικά ΜΜΕ ότι θα μείνει εκτός για διάστημα ενός μηνός.
Απών από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Τορίνο στις 5 Νοεμβρίου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League θα είναι ο Πατρίς Εβρά, λόγω τραυματισμού στον ιγνυακό τένοντα.
Ο Γάλλος αμυντικός της Γιουβέντους αποκάλυψε στα ιταλικά ΜΜΕ ότι θα μείνει εκτός για διάστημα ενός μηνός.
Ο 33χρονος διεθνής, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια προπόνησης την περασμένη εβδομάδα, έχασε την Κυριακή και τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της Γιουβέντους, στον οποίο επικράτησε 2-0 της Παλέρμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης

