Επιστολή-τελεσίγραφο προς τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών ΙΕΚ και κολεγίων έστειλε ο υφυπουργός Παιδείας Γεώργιος Στύλιος. Με αυτή τους καλεί να προβούν στην τακτοποίηση των οφειλών τους μέχρι τις 15.10.2014 αποστέλλοντας στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης ασφαλιστική ενημερότητα και βεβαίωση του ΙΚΑ για την υπαγωγή τους σε ρύθμιση.
Επιστολή-τελεσίγραφο προς τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών ΙΕΚ και κολεγίων έστειλε ο υφυπουργός Παιδείας Γεώργιος Στύλιος.
Με αυτή τους καλεί να προβούν στην τακτοποίηση των οφειλών τους μέχρι τις 15.10.2014 αποστέλλοντας στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης ασφαλιστική ενημερότητα και βεβαίωση του ΙΚΑ για την υπαγωγή τους σε ρύθμιση.
Όπως σημειώνεται, «αν μετά την άνω προθεσμία για την υποβολή των ανωτέρω δεν έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία ανάκλησης της άδειάς τους».
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας οι ιδιοκτήτες των ΙΕΚ, χρωστούν στο ΙΚΑ, περί τα 130 εκατ. ευρώ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας