Με στεφανιαίο σύνδρομο νοσηλεύεται ο Β.Παπαγεωργόπουλος
Στη στεφανιαία μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου πέρασε το βράδυ της Δευτέρας ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με τους γιατρούς να έχουν διαγνώσει στεφανιαίο σύνδρομο. Δεν υπάρχει κίνδυνος, το περιστατικό αντιμετωπίζεται, διαβεβαιώνουν οι θεράποντες ιατροί.
Στη στεφανιαία μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου πέρασε το βράδυ της Δευτέρας ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με τους γιατρούς να έχουν διαγνώσει στεφανιαίο σύνδρομο.
«Οι γιατροί εξετάζουν την κατάσταση και θα εκτιμήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί το περιστατικό: είτε με χειρουργείο, είτε με αγγειοπλαστική. Δεν υπάρχει κίνδυνος, όμως θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η γενική διευθύντρια του νοσοκομείου Μαρία Γιογκατζή.
Ο τέως δήμαρχος μεταφέρθηκε χθες με πόνο στο στήθος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, από τις φυλακές των Διαβατών, όπου εκτίει ποινή για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442