Αναχώρησε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για Τουρκία
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη, για την Κωνσταντινούπολη, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας, στον παρθενικό αγώνα του για τη φάση των ομίλων του Europa League.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη, για την Κωνσταντινούπολη, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας, στον παρθενικό αγώνα του για τη φάση των ομίλων του Europa League.
Το μοναδικό πρόβλημα του Στάικου Βεργέτη είναι ο τραυματίας Κουρμπέλης, ενώ αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κιτόκο, παρότι μόλις προχθές επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Το απόγευμα (18.45) έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου του Βεργέτη και λίγη ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Αστέρα στο γήπεδο, που θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας.
Αντιπροσωπεία του Αστέρα θα επισκεφτεί αύριο (16.00) το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, όπου θα την υποδεχτεί ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Συνολικά ο Βεργέτης συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτόκο, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνης, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντες, Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ναύπακτος: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ο θάνατος δύο αδελφών από φωτιά – Εμφανίστηκαν πέντε διαθήκες
- Γκύζη: «Δεν άντεχα άλλο αυτό που βίωνα» έγραψε ο 74χρονος που μαχαίρωσε την σύζυγό του αυτοκτόνησε
- Οι μονόκεροι πριν γίνουν μύθος: Μια πολύ αληθινή ιστορία που δεν μας είπε ποτέ κανείς
- Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-1: Πήρε το Λονδρέζικο ντέρμπι με «χρυσό» σκόρερ τον Γκρέι
- Άργος Ορεστικό: Διέρρηξαν το 2ο δημοτικό σχολείο – Σημαντική λεία για τους δράστες
- Τραγωδίες από χιονοστιβάδες στα ελληνικά βουνά – Από τα Βαρδούσια έως τα Λευκά όρη




