Η Ελληνοτουρκική Ορχήστρα Νέων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Η ΕΤΟΝ αποτελούμενη από 50 χαρισματικούς νέους Έλληνες και Τούρκους μουσικούς, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και το 2014.
O μόλις 22 ετών Έλληνας κλαρινετίστας, Παύλος Σεράσης, θα εκτελέσει το Κονσέρτο για Κλαρινέτο του Μότσαρτ σε A Major K. 622.
Η μουσική διεύθυνση της συναυλίας είναι του γνωστού Τούρκου μαέστρου, Cem Mansur.
Η συναυλία πραγματοποιείται με την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος και την ευγενική χορηγία του Γραφείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα, όπου στοχεύει στη στήριξη σημαντικών πολιτιστικών ενεργειών και την ανάδειξη εμπνευσμένων δημιουργών.
- Άνω Γλυφάδα: Παγίδες θανάτου μέσα στον αστικό ιστό – Το νερό θυμάται τη διαδρομή του
- Πέρασε από την Ελβετία η Λιόν (1-0), τέταρτη σερί νίκη για την Άστον Βίλα (1-0) – Η βαθμολογία του Europa League
- Γαλλία: Δεσμεύεται ότι δεν θα εγκαταλείψει τους Κούρδους της Συρίας – Επεισόδια σε διαδήλωση στη Μασσαλία
- Δανία: Βλέπει μια ευκαιρία για «ουσιαστική διαπραγμάτευση» με τις ΗΠΑ, λέει ο ΥΠΕΞ Ράσμουσεν
- LIVE: Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ
- LIVE: Ουτρέχτη – Γκενκ




