Συνελήφθη ο πατέρας του θύματος για το έγκλημα στο Άστρος
Στη σύλληψη του 75χρονου πατέρα του θύματος στο Άστρος Κυνουρίας, προχώρησαν, το Σάββατο οι Αρχές. Η σορός ενός 39χρονου βρέθηκε απανθρακωμένη σε Ι.Χ. μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου. Οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν διαφορές για τα περιουσιακά στοιχεία.
Στη σύλληψη του 75χρονου πατέρα του θύματος στο Άστρος Κυνουρίας, προχώρησαν, το Σάββατο οι Αρχές.
Η σορός ενός 39χρονου βρέθηκε απανθρακωμένη σε Ι.Χ. μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου.
Δράστης θεωρείται ο πατέρας του θύματος, με τον οποίο ο 39χρονος είχε περιουσιακές διαφορές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος έμενε Αθήνα και είχε πάει στο Άστρος για να διευθετήσει κάποια περιουσιακά ζητήματα.
Οι δύο άνδρες διαφώνησαν και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός. Στη συνέχεια, ο πατέρας φέρεται να πυροβόλησε τον γιο του, να έβαλε φωτιά στο όχημα και να αφαίρεσε τις πινακίδες, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.
Η ασφάλεια Τρίπολης συνεχίζει τις έρευνες για τυχόν εμποκή και άλλων προσώπων.
Η σορός βρέθηκε από πυροσβέστες, όταν πήγαν να σβήσουν τη φωτιά στο όχημα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας