Koντά στην απόκτηση του Κράμερ βρίσκεται η Νάπολι
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Tuttosport», η Νάπολι συμφώνησε με την Μπάγερν Λεβερκούζεν για την μεταγραφική του Κριστόφ Κράμερ στην ιταλική ομάδα. Οι Γερμανοί αποδέχτηκαν την πρόταση των 13 εκατ. από την Νάπολι για την απόκτηση του Γερμανού διεθνή και το μόνο που απομένει είναι να τα βρει ο ίδιος με την διοίκηση της ομάδας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Tuttosport», η Νάπολι συμφώνησε με την Μπάγερν Λεβερκούζεν για την μεταγραφική του Κριστόφ Κράμερ στην ιταλική ομάδα.
Οι Γερμανοί αποδέχτηκαν την πρόταση των 13 εκατ. από την Νάπολι για την απόκτηση του Γερμανού διεθνή και το μόνο που απομένει είναι να τα βρει ο ίδιος με την διοίκηση της ομάδας.
Ο 23χρονος άσος ανήκει στο δυναμικό της Λεβερκούζεν από το 2011, ωστόσο, μετά από τρία χρόνια δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπάγερ. Την διετία 2011-13 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μπόχουμ (61 συμμετοχές / 4 γκολ) και πέρυσι παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στη Γκλάντμπαχ (33 συμμετοχές / 3 γκολ). Βρισκόταν στην αποστολή της Γερμανίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο και μέτρησε 2 συμμετοχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: Οι φυλακές «ξεκινούν τις προετοιμασίες για την επιβολή της θανατικής ποινής» σε Παλαιστινίους
- Γιατί η Ντρου Μπάριμορ και ο Ορλάντο Μπλουμ φωνάζουν «΄Ωπα» και σπάνε πιάτα μεσοπέλαγα;
- Οι επικές αντιδράσεις του οπαδού της Γιουνάιτεντ που περιμένει να κουρευτεί, στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ (vids)
- Τηλεφώνημα για βόμβα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη
- Αιφνίδιος θάνατος 3χρονου αγοριού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας
