Ο Τζέι παρέλαβε την υπογεγραμμένη φανέλα της Εθνικής
Με τη υπογεγραμμένη φανέλα των παικτών της Εθνικής πόζαρε ο γνώριμος μας πια, Τζέι, ο οποίος έλαβε το δώρο που του είχε υποσχεθεί ο Γιώργος Σαμαράς. Ο μικρός Τζέι αν και δεν είναι Έλληνας υποστήριζε καθ' όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ την «γαλανόλευκη» και πανηγύριζε τα γκολ της σαν όλους εμάς.
Με τη υπογεγραμμένη φανέλα των παικτών της Εθνικής πόζαρε ο γνώριμος μας πια, Τζέι, ο οποίος έλαβε το δώρο που του είχε υποσχεθεί ο Γιώργος Σαμαράς. Ο μικρός Τζέι αν και δεν είναι Έλληνας υποστήριζε καθ’ όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ την «γαλανόλευκη» και πανηγύριζε τα γκολ της σαν όλους εμάς.
Αρχικά έγιναν προσπάθειες ο μικρός να πάει στη Βραζιλία να δει από κοντά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, κι έτσι ο «Σαμ» του υποσχέθηκε για δώρο μια φανέλα με υπογραφές από εκείνον και τους διεθνείς μας.
Όπερ και εγένετο, αφού το Σάββατο ο Τζέι πόζαρε κρατώντας το δώρο του δείχνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
