Πλημμύρισαν υπόγεια λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην Αθήνα
Ξαφνική μπόρα ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αττική. Το φαινόμενο ήταν έντονο και είχε αρκετή διάρκεια, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων. Η πυροσβεστική δέχθηκε 110 κλήσεις για άντληση υδάτων. Φωτογραφίες.
Ξαφνική μπόρα ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αττική. Το φαινόμενο ήταν έντονο και είχε αρκετή διάρκεια, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 110 κλήσεις για άντληση υδάτων, κυρίως στις περιοχές Βύρωνα και Παγκράτι.
Στο 90% των περιπτώσεων δεν έγινε επέμβαση λόγω χαμηλής στάθμης νερού.
Για την Κυριακή, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος στην Αττική και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.