Ο Στιλ προπονήθηκε με Παναθηναϊκό και υπογράφει συμβόλαιο
Την ώρα που η Μάιντς ανακοίνωνε την απόκτηση του Στέφανο Καπίνο, ο Παναθηναϊκός έκανε τις δικές του κινήσεις για τον ερχομό του Λουκ Στιλ στην Αθήνα. Οι «πράσινοι» έβαλαν περίπου 2,3 εκατ. ευρώ από την πώληση του Έλληνα πορτιέρο και αμέσως έφεραν στο Κορωπί του 30χρονο Άγγλο τερματοφύλακα. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα, με τον Στιλ μάλιστα να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να κάνει ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα της Τετάρτης στην εγκαταστάσεις της ομάδας.
Την ώρα που η Μάιντς ανακοίνωνε την απόκτηση του Στέφανο Καπίνο, ο Παναθηναϊκός έκανε τις δικές του κινήσεις για τον ερχομό του Λουκ Στιλ στην Αθήνα. Οι «πράσινοι» έβαλαν περίπου 2,3 εκατ. ευρώ από την πώληση του Έλληνα πορτιέρο και αμέσως έφεραν στο Κορωπί του 30χρονο Άγγλο τερματοφύλακα.
Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα, με τον Στιλ μάλιστα να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να κάνει ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα της Τετάρτης στην εγκαταστάσεις της ομάδας.
Ο πρώην «κίπερ» της Μπάρνσλεϊ ξεναγήθηκε στους χώρους, γνώρισε τους… υποψήφιους νέους συμπαίκτες του, μίλησε με τα μέλη του πρoπονητικού επιτελείου και πλέον όλα δείχνουν ότι την Πέμπτη θα πέσουν οι υπογραφές του συμβολαίου και θα ανακοινωθεί η μεταγραφή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες


