Νίκη με Πέτριτς στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του φιλικό αγώνα εν όψει της νέας περιόδου επικράτησε με 1-0 της Άρκα Γκντίνια, ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ εθνική της Πολωνίας, όπου οι "πράσινοι" πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Το γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μλάντεν Πέτριτς στο 38'.
Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του φιλικό αγώνα ενόψει της νέας περιόδου επικράτησε με 1-0 της Άρκα Γκντίνια, ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ εθνική της Πολωνίας, όπου οι «πράσινοι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μλάντεν Πέτριτς στο 38΄.
Παρά το γεγονός ότι το γκολ μπήκε στο πρώτο ημίχρονο, οι «πράσινοι» έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο στο δεύτερο όταν και αγωνιστήκαν οι περισσότεροι από αυτούς που υπολογίζονται ως βασικοί από τον Γιάννη Αναστασίου.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ευκαιρία να αγωνιστούν πήραν και πολλοί νέοι παίκτες, όπως οι Μυρθιανός, Νιούμαν, Υμεράι και Κότσαρης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μυρθιανός, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ατζαγκούν, Μαλντίν, Χουχούμης, Πέτριτς, Μπεργκ.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κοτσόλης (62′ Κότσαρης), Σπυρόπουλος (62′ Μπούρμπος), Νάνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Δώνης, Ζέκα, Νιούμαν, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης.
ΑΡΚΑ Γκντίνια: Σκόβρον, Κοβάλσκι, Μαρκγιάνικ, Σόμπιεραχ, Βάρτσολακ, Λουκασίεβιτς, Ναλέπα, Οντούνκα, Λεχ, Καλδερόν, Γιάγκελο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ναν ή Χέιζ-Ντέιβις: Τελικά ποιος παίρνει τα περισσότερα χρήματα;
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηναίων
- «Απαράδεκτη συμπεριφορά»: Ο Άντριου αποκάλυπτε στον Επτσάιν εμπιστευτικές πληροφορίες Βρετανών αξιωματούχων;
- Βόλος: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε μαθητή – Στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο
- Η Ρωσία μπλοκάρει WhatsApp και Telegram για να προωθήσει το κρατικό app επικοινωνίας
- Μέσι: Η Ιντερ Μαϊάμι γίνεται η πιο πολύτιμη ομάδα του MLS


