Νέος προπονητής του Εργοτέλη ο Χουάν Φεράντο
Την πρόσληψη του Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τον 33χρονο Ισπανό προπονητή ως το καλοκαίρι του 2015.
Την πρόσληψη του Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τον 33χρονο Ισπανό προπονητή ως το καλοκαίρι του 2015.
Ο Φεράντο ανέλαβε τον πάγκο ομάδας για πρώτη φορά το 2009 όταν βρέθηκε στο «τιμόνι» της Ρίκο Πρέμια. Πριν αναλάβει τον πάγκο του Εργοτέλη, ήταν προπονητής της Σερίφ Τίρασπολ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Μολδαβίας την περσινή σεζόν.
Η ανακοίνωση του Εργοτέλη
«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Χουάν Φεράντο μέχρι τις 30/06/2015.
Τη Δευτέρα (07-07-14) στις 12.00 στο ξενοδοχείο «LATO» θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Ισπανού τεχνικού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος για το μίνι σερί των Μπακς, έχασαν από τους Μάτζικ (118-99)
- Λαβρόφ: Ο Τραμπ έβαλε την Ουκρανία και την Ευρώπη στη θέση τους – Μένει ακόμα πολύς δρόμος για επίτευξη συμφωνίας
- Καρχιμάκης: Αυτοψία στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών – «Η τηλεδιοίκηση λειτουργεί μόνο μέχρι το Λιανοκλάδι»
- Δημόσιο χρέος: Μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
- «Αν δεν έγραφα για αυτόν, φοβάμαι ότι θα γινόμουν σαν αυτόν» – Ο σεναριογράφος του Taxi Driver πενήντα χρόνια μετά
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/2): «Δράση» με σημαντικά ματς στην Premier League


