Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Μυλωνάκης
Την απόκτηση του Μανώλη Μυλωνάκη ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Ο διεθνείς περιφερειακός, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» ύστερα από τρία χρόνια στα οποία αγωνιζόταν στη Βουλιαγμένη, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο χρόνων.
Την απόκτηση του Μανώλη Μυλωνάκη ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Ο διεθνείς περιφερειακός, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» ύστερα από τρία χρόνια στα οποία αγωνιζόταν στη Βουλιαγμένη, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο χρόνων.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη
«Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μανώλη Μυλωνάκη. Ο 29χρόνος περιφερειακός επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στο σύλλογο μας και θα παραμείνει έως το 2016».
Ο Μυλωνάκης μετά την επίτευξη της συμφωνίας δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι από την μεριά μου θα βοηθήσω για να εκπληρώσουμε τους πολύ υψηλούς στόχους που έχει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη.
»Ο Ολυμπιακός δείχνει με τις κινήσεις του ότι θέλει να πάει ψηλά στην Ευρώπη και γι’ αυτό έγινα και πάλι μέλος της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως δεν έφυγα με τις καλύτερες συνθήκες, αλλά η νέα διοίκηση έχει βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά που ταλάνιζαν τον σύλλογο και είναι απόλυτα φερέγγυα σε όλους τους τομείς».
Την επόμενη εβδομάδα, με την ευκαιρία της άφιξης στην Ελλάδα της εθνικής Σερβίας ενόψει του «Σαμαρτζίδης Καπ», αναμένεται να επικυρωθεί και η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Νίκολα Ράτζεν, ο οποίος θα καλύψει το κενό που αφήνει αποχωρώντας ο Τάσος Σχίζας. Σε εκκρεμότητα βρίσκεται ακόμη η παραμονή ή όχι στον Πειραιά του Μπλάι Μάγιαρακ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουγγαρία: Μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης δείχνει το exit poll – Ρεκόρ συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές
- Όλοι θέλουν παίκτες της Μπάγερν – Μετά τον Ολίσε στο «στόχαστρο» και ο Πάβλοβιτς
- Ο Akylas τραγούδησε «Ferto» και ξεσήκωσε το Άμστερνταμ
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Χωρίς «φρένα» η κυβέρνηση – Οι επόμενες «μάχες» και ο δρόμος που οδηγεί στο… εδώλιο
- Khaby Lame: Το ναυάγιο του δημοφιλέστερου TikToker στον κοσμο
- Ινδία: Γυναίκα που θεωρούσαν νεκρή… «ζωντάνεψε» όταν το ασθενοφόρο που τη μετέφερε έπεσε σε λακκούβα





