Πιστώθηκε η εκλογική αποζημίωση σε 27.082 δικαστικούς αντιπροσώπους
Πιστώθηκε η εκλογική αποζημίωση σε 27.082 δικαστικούς αντιπροσώπους, γραμματείς, εφόρους, αναπληρωτές εφόρους και αναπληρωτές δικαστικών αντιπροσώπων που μετείχαν στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου. Είναι πρώτη φορά που η πληρωμή των εμπλεκομένων στην διεξαγωγή των εκλογών γίνεται μετά από ένα μήνα χωρίς μάλιστα να καταβληθούν τα χρήματα σε όλους τους δικαιούχους.
Πιστώθηκε σήμερα, Τετάρτη, η εκλογική αποζημίωση σε 27.082 δικαστικούς αντιπροσώπους, γραμματείς, εφόρους, αναπληρωτές εφόρους και αναπληρωτές δικαστικών αντιπροσώπων που μετείχαν στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου.
Είναι πρώτη φορά που η πληρωμή των εμπλεκομένων στην διεξαγωγή των εκλογών γίνεται μετά από ένα μήνα χωρίς μάλιστα να καταβληθούν τα χρήματα σε όλους τους δικαιούχους.
Ωστόσο, αν και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ολοκλήρωσε την πληρωμή 27.082 δικαιούχων της ειδικής αποζημίωσης, το 40% των δικαστικών αντιπροσώπων δεν έχει ακόμη πληρωθεί και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για το πότε θα λάβουν τα χρήματα.
Υπενθυμίζεται πως για την πληρωμή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ), μέσω της διεύθυνσης της ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων από τον κάθε δικαιούχο (έφορο, δικαστικό αντιπρόσωπο, γραμματέα κλπ).
Η πρόσβαση στο σύστημα για την συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού γίνεται μόνο με την χρήση των προσωπικών κωδικών του φορολογουμένου στο Taxis.
Οι δικαιούχοι θα μπορούν να ενημερώνονται από σήμερα για την πορεία της αίτησης τους στη διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάος για το νέο Swatch – Ουρές και δακρυγόνα, έκλεισαν καταστήματα σε όλον τον κόσμο
- Ο Τζον Λένον είχε μιλήσει για τον θάνατο στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί
- Νετανιάχου: Κρατάμε ανοιχτά τα μάτια μας όσον αφορά το Ιράν – Θα μιλήσω σήμερα με τον Τραμπ
- Ντουμπάι: Κοινή αστυνομική επιχείρηση Κίνας – ΗΠΑ – ΗΑΕ με 276 συλλήψεις για απάτη με κρυπτονομίσματα
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Επανέρχεται ο Πολάκης: Φληναφήματα τα περί μη συμμετοχής μου σε ΠΓ και ΚΕ – Να πάρει θέση η επιτροπή δεοντολογίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)



























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442