Σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ελικόπτερο ο Φερναντάο
Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Βραζιλία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, Φερναντάο, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στην περιοχή Αρουάνα της επαρχίας Γκοϊας, για άγνωστους προς το παρόν λόγους.
Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Βραζιλία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, Φερναντάο, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβηστην περιοχή Αρουάνα της επαρχίας Γκοϊας, για άγνωστους προς το παρόν λόγους.
Ο 36χρονος Φερνάντο Λούσιο ντα Κόστα, όπως ήταν το πλήρες όνομά του, αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2001-04) στη Μαρσέιγ και στη συνέχεια είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Τουλούζ, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε.
Εκεί έζησε τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, κατακτώντας το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων το 2006, ενώ είχε συνολικά 190 εμφανίσεις και 77 γκολ το διάστημα 2004-2008. Το 2012 επέστρεψε για ένα μικρό διάστημα στην Ιντερνασιονάλ ως προπονητής.
Εκτός από τον Φερναντάο, τη ζωή τους έχασαν και οι τέσσερις φίλοι του που ήταν μαζί του στην μοιραία πτήση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λαζόπουλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Σκάνδαλο που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε απ’ τη Νέα Δημοκρατία – Είναι η τέλεια ληστεία»
- «Απειλή ξένης λογοκρισίας»: Οι ΗΠΑ κατηγορούν την ΕΕ για ψηφιακό περιορισμό της ελευθερίας του λόγου
- Πιστεύουν οι Έλληνες στους εξωγήινους; Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν!
- Βόλος: 15 συλλήψεις για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα και όπλα
- Οι συμβουλές του Μπερμπάτοφ στον Σέσκο
- Δολοφονίες, μυστήριο και περιθώριο: Ο Κόλιν Φερθ μπαίνει στο σκοτεινό Βερολίνο του μεσοπολέμου
