Μην βγάζετε «selfies», η σύσταση στους βρετανούς ψηφοφόρους
Η μανία με τις «Selfie» φαίνεται ότι τρομάζει την Εκλογική Επιτροπή στη Βρετανία, όπου οι πολίτες προσέρχονται στις κάλπες για τις Ευρωεκλογές. Ήδη, στα εκλογικά τμήματα έχει δοθεί εντολή να τοποθετηθεί ένδειξη που να απαγορεύει αυτές τις φωτογραφίες, δεδομένου ότι παραβιάζεται η μυστικότητα της ψηφοφορίας.
Η μανία με τις «Selfie» που στη συνέχεια κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται ότι τρομάζει την Εκλογική Επιτροπή στη Βρετανία, όπου οι πολίτες προσέρχονται στις κάλπες για τις Ευρωεκλογές.
Ήδη, όπως μεταδίδει το BBC, στα εκλογικά τμήματα έχει δοθεί εντολή να τοποθετηθεί ένδειξη που να απαγορεύει τα κινητά εντός των εκλογικών τμημάτων.
Στη Βρετανία η νομοθεσία προβλέπει υψηλότατο πρόστιμο και φυλάκιση 6 μηνών σε όποιον παραβιάσει τη μυστικότητα της διαδικασίας ή αποκαλύψει την ψήφο άλλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οριστικό τέλος για τη European Super League: Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA κατέληξαν σε συμφωνία
- Από πού προήλθαν τα χρήματα της Γκισλέιν Μάξγουελ; Από μυστικά τραστ που δημιούργησε ο πατέρας της
- Ελβετία: Δημοψήφισμα για να μειώσει τον πληθυσμό σε 10 εκατομμύρια – Κλείνοντας την πόρτα στους μετανάστες
- Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που πέταξαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Προβάδισμα για τους Κρητικούς (0-1), παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (vids)
- Συμμορία έκλεβε και μεταπωλούσε ΙΧ και μηχανές – Πώς δρούσε το κύκλωμα






