Συστηματικές επιθέσεις κουκουλοφόρων στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
Έντονη ανησυχία επικρατεί στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου εξαιτίας των σχεδόν καθημερινών επιθέσεων από ομάδες κουκουλοφόρων, που εισβάλλουν τις νυχτερινές ώρες, προκαλώντας αναίτιες καταστροφές μεγάλης έκτασης.
Έντονη ανησυχία επικρατεί στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου εξαιτίας των σχεδόν καθημερινών επιθέσεων από ομάδες κουκουλοφόρων, που εισβάλλουν τις νυχτερινές ώρες, προκαλώντας αναίτιες καταστροφές μεγάλης έκτασης.
Η τελευταία επίθεση έγινε πριν πέντε ημέρες και σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα στους εισβολείς και τους φύλακες που προσπάθησαν να τους σταματήσουν.
Σύμφωνα με τα Νέα, οι επιθέσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά το Πάσχα. Καθηγητές που μίλησαν στην εφημερίδα ανέφεραν ότι, σε αντίθεση με άλλες φορές, στόχος αυτών των επιθέσεων είναι περισσότερο οι καταστροφές παρά οι κλοπές, αφού υπάρχει πρόθεση να σταλεί μήνυμα για το «ποιος κάνει κουμάντο» στην Πολυτεχνειούπολη -και αυτά εν όψει των πρυτανικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 10 Ιουλίου, οι οποίες θα είναι οι πρώτες βάσει του νέου νόμου λειτουργίας των πανεπιστημίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ
- Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προτίθεται να καταψηφίσει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ ελέω Γροιλανδίας
- Λούδης: «Για αυτό η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-136x85.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442