Μήνυμα υπομονής από Σαββίδη και πριμ για τον τίτλο
Μήνυμά αποφασιστικότητας αλλά και υπομονής έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. «Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι για τους αδύναμους» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του δικεφάλου σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου είναι πρόθυμος να μοιράσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ...
Μήνυμά αποφασιστικότητας αλλά και υπομονής έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. «Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι για τους αδύναμους» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του δικεφάλου σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου είναι πρόθυμος να μοιράσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Αναλυτικά:
«Μετά τις άγιες ημέρες του Πάσχα θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους όσους σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διατηρούμε την ελπίδα μας ότι η υπομονή μας όλο αυτό το διάστημα θα επιβραβευθεί και όλα θα πάμε κατ’ ευχή.
Πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Το μήνυμα των ημερών εξάλλου είναι πως όλες οι δυσκολίες στο δρόμο μας ξεπερνιούνται αν τις αντιμετωπίσουμε στωικά ως θεόσταλτη δοκιμασία
Ας είμαστε ήρεμοι, ακόμη κι αν ο στόχος που έχουμε θέσει καθυστερεί.
Πρέπει να έχουμε υπομονή και ψυχραιμία, καθώς όταν μας οδηγούν μόνο τα συναισθήματα χάνουμε την εσωτερική γαλήνη μας και μετατρεπόμαστε σε εύκολη λεία για τους αντιπάλους μας.
Εχουμε έναν στόχο και όλοι μαζί θα τον πετύχουμε παραμένοντας ψύχραιμοι και αφοσιωμένοι σ’ αυτόν. Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι για τους αδύναμους, για αυτούς που «σβήνουν».
Να θυμάστε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς ένας σύλλογος. Εχει ξεχωριστή ταυτότητα και μεγαλείο, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελλάδας της ίδιας!
Ο Θεός μαζί σας
Ιβάν Σαββίδης»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βήματα προς τα πίσω: 1 στους 3 άνδρες της Gen Z λέει ότι οι γυναίκες πρέπει να «υπακούν» τους άντρες τους
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Κίνα: Ζητά από τα διυλιστήριά της να αναστείλουν εξαγωγές καυσίμων εν μέσω του πολέμου στο Ιράν
- Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για την επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο
- Ξεκίνησε η πρώτη Σχολή Γονέων από τον Δήμο Πειραιά και το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού
- Scope: Ελλάδα και Κύπρος μεταξύ των πιο ευάλωτων στην άνοδο των τιμών ενέργειας





