Χωρίς Κουτρουμπή για την ανατροπή ο Παναθηναϊκός
Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο, Γιώργο Κουτρουμπή, θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον ΟΦΗ στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με το καλύτερο δυνατό υλικό που διαθέτουν και με αποκλειστικό στόχο να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».
Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο, Γιώργο Κουτρουμπή, θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον ΟΦΗ στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου.
Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με το καλύτερο δυνατό υλικό που διαθέτουν και με αποκλειστικό στόχο να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».
Εκτός του τιμωρημένου Κουτρουμπή, θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Ντίνας, Μαρινάκης, Μπαϊράμι, ενώ σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Ξάνθη θα επιστρέψουν οι Σίλντενφελντ, Μπεργκ, Πράνιτς, Ζέκα και Τριανταφυλλόπουλος.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Καπίνο, Ταμπάκη, Κοτσόλη, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.
Ενώ με δηλώσεις του στον OTE TV ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, δήλωσε πως περιμένει την ομάδα του να είναι επιθετική στην ρεβάνς με τον ΟΦΗ και με την βοήθεια του κόσμου να καταφέρει τελικά να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου.
«Περιμένω πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό, διότι δεν το είχαμε κάνει στο πρώτο ματς. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον ΟΦΗ. Παίζουν με μεγάλες μπάλες για τον Παπάζογλου, είναι μία ομάδα με σφιχτή άμυνα. Είναι πολύ σημαντική η στιγμή για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία αλλά και για όλους», είπε αρχικά και συνέχισε
«Φυσικά είναι καθοριστικό το γεγονός ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο δημιουργικοί συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι σημαντική η πρόκριση για όλους, όχι για μένα ή τους παίκτες, αλλά για όλους», ολοκλήρωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Όραση: Αυτό που πραγματικά βλέπουμε – και δεν βλέπουμε – μας λέει πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση
- Trainspotting: 30 χρόνια μετά τη μεγάλη οθόνη, γίνεται μιούζικαλ
- Ο Νίκος Γκάλης για τα γενέθλια του Άρη: «Χρόνια πολλά, η ιστορία σου συνεχίζεται…»
- Αυτά είναι μερικά μέρη στον πλανήτη που απαγορεύεται να πας (για το καλό σου)
- Ενεργειακό σοκ προ των πυλών: Η Ευρώπη κινδυνεύει να ξεμείνει από καύσιμα
- Water Stewardship: Η νέα πιστοποίηση που μεταμορφώνει τις παραγωγικές μονάδες σε πηγές ζωής


